TV-snyft

Igår såg jag en fantastisk film om Sixten Jernberg. Den visade inte bara hans otroliga skidkarriär där man kunde ha valt att rada upp alla hans framgångar och besök på prispallar runt om i världen. Vi fick också berättat om ett långt strävsamt liv där både goda och dåliga sidor belystes.

Jag grät större delen av tiden!

Det för oss alla oundvikliga slutet var inte överraskande, men så oändligt tråkigt att två personer som delat hela sitt liv till sist vistas på samma boende men inte tillsammas och utan att vilja eller kunna träffas.

Jag gruvar mej!

Igår rimmade jag på en stjärtlapp som man åker utför backarna med.

Det låter och pyser och bånkar stånkar
det är ganska tungt när man på det kånkar
längst ner har en frusit fast
den får man hoppa över i våldsam hast
men om man får till det så blir det så bra
man får höra schottis och polka och vals varje da


Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *