På Radio Jämtland var dagens fråga: Vad gör du idag? Ja det kan man faktiskt undra. Jag har börjat med en ny och alldeles otroligt tidskrävande sysselsättning. Dag 1: jag går ner på stan och köper något. Dag 2: jag går tillbaka ner på stan och lämnar tillbaka det jag köpt.

Igår var vi på stan och köpte en klänning (fick den i förskott som födelsedagspresent av min man). Då fick jag för mej att jag skulle ha nåt roligt halsband till klänningen, som var i svart och rött. På en affär fick jag syn på ett väldigt rött halsband. Sen var där otroligt nog en sån där liten skylt ”Tag 3 betala för 2”. Kan inte fatta varför jag går på sånt. Jag valde och valde och valde och till slut gick jag hem med halsband, örhängen och armband i rött!!! När jag kom hem och provade såg jag ut som en rysk prostituerad alt en amerikansk julgran. Så kan vi inte ha det!

Så idag tassade jag iväg ner på stan och lämnade tillbaka grannlåten. Mitt beteende kan tyda på flera saker:Understimulerad? Beslutsångest? Säkert kan man hitta fler negativa adjektiv som passar på mej men det som bäst passar är ändå: KNÄPP!

Igår rimmade jag på ett begagnat dragspel. 

MEN TITTA OCH KOLLA VAD ÄR DET HAN LIKNAR
HAN SER SÅ KUL UT, JAG TROR ATT JAG KIKNAR
SVÅRT SVÅRT ÄR DET ATT FATTA
JAG CHANSAR ÄNDÅ OCH GISSAR PÅ KRATTA

Publicerat av

barbro

En kommentar till “”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *