Som vanligt…

På Facebook, på gården, på stan och överallt träffar jag folk som säger att nu är allt som vanligt. Jag undrar, är det trist när det är vanligt?

Hos mej är det i alla fall vanliga härliga dagar. Igår började jag träna – först på gym och sen på dragspel. Medan jag vilade mellan dessa ansträngande pass pratade jag en hel del i telefon, sen sydde jag lite på mina iefterhandkommande julklappar. Jag hade nämligen gett bort dukar att lägga ovanpå bröd som ska jäsas. Alla mina tre flickor hade fått varsin. De var riktigt fina, broderade med mitt bullrecept på samt försedda med vacker spets. Som tur var tyckte de om julklappen så nu ska dom få några fler så att alla plåtar blir täckta. Härligt, då har jag att göra ett tag.

Ja sen var det middag och sen var det äntligen en massa bra program på TV. Avslutningsvis = länge läste jag en bok som är så himla bra.

Och nu idag ska jag vara ideell på Röda Korset.

Såklart kan man säga att allt är som vanligt – dvs fantastiskt härligt!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *