Det blir säkert kul

Nu är det körigt ska jag säga. Igår jättetrevlig middag med härliga grannar. Sent i säng och sent upp i morse, precis som det ska vara alltså.

Idag blir det revy tillsammans med mina gamla arbetskamrater. Vi är numera  verksamma  i bankens pensionärsförening som förmodligen är den enda förening i Sverige där medlemsantalet är i ständigt stigande.

Så fort annonserna om årets revy kommer ut så börjar snacket: ”Är den verkligen bra?” ”Jag tyckte inte det var så himla kul i fjol.” ”Fast andra akten var ju bra.” ”Jag vet inte om jag ska gå, har du hört om den är bra?” ”Bettan tyckte att den var sådär i fjol.” Då svarar jag så här: ”Jag kommer i alla fall att få roligare på teatern än om jag sitter hemma.” Hur många skratt gör man av med på en kväll i TV-soffan? Oftast ganska sparsamt.

Så jag är nöjd om jag får skratta några gånger under kvällens lopp. Och det är jag säker på att jag får.

Publicerat av

2 reaktioner till “Det blir säkert kul”

  1. Du får säkert många skratt,,, det är väl nästan alltid kul med Revy 🙂 Trevlig kväll..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *