I natt jag drömde…

Det gör jag de flesta nätter. Drömmer alltså. Men inatt drömde jag om sommaren på mitt lantställe. Jag har slutat säga stugan, det låter så primitivt och alldagligt. Nej, jag var på mitt lantställe och lallade omkring i naturen.

Där träffade jag på alla möjliga människor; grannar som låg och solade långt ifrån sitt eget lantställe, kusiner som kom åkande på motorcykel, plantor som stod ute i solen precis som i Italien, svägerskan som fött ett barn veckan innan och där barnet kunde gå direkt om man höll i lite i armarna. Själv svävade jag kring runt allihop och vistades överallt utom där jag själv hörde hemma.

Idag har jag ringt mina syskon. Dom mår bra. Enligt uppgift har inga nya stora kullar anlagts på tomten. Det är lika kallt och vintrigt där som här. Dream on alltså…

Och apropå ingenting: Jag fattar inte varför Landstinget köper tåg?

Publicerat av

En kommentar till “I natt jag drömde…”

  1. Säker på att det var jag som åkte mc..jag gillar ju motorcyklar även om jag inte har nån.. Har ju körkort i alla fall , alltid nåt..Och man vet aldrig,,jag kanske kommer åkande på en lila mc..det vore drömmen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *