Vårsol/vinterkläder

Det är härligt att titta ut, härligt att se solen, härligt att höra takdroppet. Allt är faktiskt väldigt härligt just idag, ljust och glatt.

Ända tills jag tittar in i min garderob. Idag skulle jag på styrelsemöte. Jodå, jag är med i en styrelse. Väntar dagligen och stundligen på att få fler erbjudanden. Kan inte fatta varför inte fler nappar på att ta in en erfaren, obetydligt begagnad, livsduglig, idérik och lättillgänglig person. Jag kan vara med när som helst, alla tider passar. Bara en sån sak. Och jag kan ordna saker, massor med saker, har all tid i världen.

Men nu var det väl egentligen inte det. Jag skulle alltså iväg på möte. Kände mig glad och nästan yster över denna fantastiska dag då jag skulle få vara med och bestämma och komma med förslag och ha det jättekul.

Då tittade jag som sagt in i min garderob. Gud så tråkigt. Där hänger bara svarta och bruna saker. Dom ser lite trådslitna och noppiga ut också. Inte sitter dom bra heller. Jodå, det finns förstås ett och annat sommarplagg – vita, blommiga och skira. Men det är inte sommar riktigt än. Men ändå. Svarta byxor och en brun kofta – hur roligt är det!

Suck och suck och suck. Men så kom jag på! Jag äger faktiskt ett lindblomsgrönt jumperset!! Jodå det finns såna plagg fortfarande! Det brukar jag klämma till med så här på vårvintern.

Så jag tog på mej en ljusgrön stass som faktiskt inte gjorde mej mindre gråblek och dassig. Den passar absolut bättre ihop med lite solbrända kinder. Men jag kände mej ändå både glad, vårig och lycklig när jag tassade ner på stan!

Heja våren!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *