Jag ska …

… och varje kväll sen jag läst i flera timmar och ligger och väntar på att sömnen ska infinna sig så tänker jag att i morgon ska jag ta itu med lite städning.

Jag ägnar tiotals minuter åt att fundera ut vilket rum jag ska börja med. Det finns inget som är mer akut än det andra, alla befinner sig i samma stadie av städbehov. Dvs, man kan inte se något med blotta ögat, det finns inga saker utslängda här och där, det syns ingen oordning nånstans. Men om man skulle våga titta så finns det massor av damm – överallt.

Efter dessa ansträngande funderingar sover jag gott hela natten.

Och nästa morgon tror jag att jag har drömt….

 

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Jag ska …”

  1. Då verkar läget vara rätt ok. Hos mig går mesta städtiden åt att plocka grejor som ligger på fel ställe. Förstår inte hur det kan bli så men jag har aldrig varit någon ordningsam människa så varför ska jag bli det nu på gamdagan. Trodde att det berodde på brist på tid när man jobbade jämt men så var det inte. Nu har jag tid så jag har inget att skylla på.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *