Lite färg

Igår tillbringade vi flera timmar nere vid Badhusparken och ute på sjön. När vi kom hem var det så härligt så vi satte oss ute på altanen och solade lite.

Och faktiskt… idag kan jag se att jag har bytt ut min tidigare daskgrå urvattnade ansiktsfärg mot en som har en viss dragning mot ljusrosa. Härligt! Man känner sig mycket piggare på en gång.

Annars är det inte lätt att veta hur man ska göra. Jag har solat för mycket i mina dar, vilket lett till att jag är alldeles fläckig i ansiktet och ibland blir det en liten skorpa på en rodnande fläck. Då får jag gå till Hudmottagningen och frysa bort ytskiktet. Inget farligt men det ska i alla fall bort. Alltså ska jag undvika att vara i solen så mycket, och om jag solar så ska jag lägga på  solskyddsfaktor 30.

Sen har jag ramlat och brutit handleder och armar och lite ben här och där. Man har konstaterat att jag har skör benstomme, inte osteopati, men kanske början. Jag äter medicin för det. Och om man har skör benstomme så är det väldigt bra om man vistas i solen.

Hm… vilket blir bäst?

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *