Vilken dag!

Kommer just hem från en dag vid Storsjöns strand. Vilken otroligt härligt dag! När man kommer ner till Badhusparken möts man av ett myller av människor och djur. Det är gamla människor, unga människor, barn, hästar och hundar i en härlig blandning.

I mitten två stora eldstäder där alla kan grilla sin korv och ordna sitt eget fika. Behöver alltså inte kosta så mycket att ta sig en dag i det fria. Barnen leker i snöborgen eller åker skridskor eller skidor. Många åker långfärdsskridskor eller skidor långt ut över sjön. Man kan åka häst och släde och man kan få sig en snabb tur bakom springvilliga hundar över isen.

Och idag var vädret helt underbart, vindstilla, blå himmel och strålande sol. Sammanfattningsvis: Nu är det gott att leva!

Min egen avfärd till en sjöstrand närmar sig med stormsteg. Passar därför på att redan nu tillönska Eder Alla En Fröjdefull Påsk! 

 

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Vilken dag!”

  1. Onekligen känns en sådan här dag hoppfull och härlig. Det börjar droppa från taket för första gången och talgoxen har en härlig serenad. Att sitta på altanen och få lite sol är ju skönt en sådan här dag. Snart är jag kanske så bra i knät att jag kan ta mig ut på sjön Kanske

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *