Skulle vilja handla något!

Idag hade jag ett viktigt ärende på stan. Styrelsemöte! Jojomensan!! Det låter nåt det.

Efter det drog jag en repa på stan. I dagens ÖP hade jag nämligen hittat en rubrik som fängslade och fascinerade mej. Den börjar på R och slutar på A. Jag blir alldeles varm i kroppen av det trestaviga ordet. Nu var det Cervera som skulle ha 30-70 % billigare pris. Jag såg inte mycket till det där 70 %-iga, men 30 % stod det på några skyltar.

Jag tycker det är så himla kul att titta på glas och tallrikar och bestick och burkar och uppläggningsfat och andra fat och koppar och kastruller och grytor och stekpannor. Allt är så nytt och fint och verkar så praktiskt. Synd bara att jag har allt redan. Och det jag har är det faktiskt inget större fel på. Endast att det är modell äldre, har fel färg och fel form.

Men ändå. Jag blir så sugen. Där fanns t ex jättefina glas som var randiga i olika färger. Stod och höll i dom men kom sen på att i stugan har vi glas som är randiga i turkos och gult och här hemma har vi ljusblå glas. Inget för mej alltså. En ny gryta vore väl trevligt. Men den var så himla tung och den jag har kan jag inte se en enda spricka i heller. För i så fall måste jag byta snabbt, det kan ju vara farligt… Vattenkokare med batteri – va praktiskt. Ingen sladd att hålla reda på. Fast jag har ju en vattenkokare och sladden har ju fått plats hittills.

Billigt men Trist blir min summering av dagen!

Publicerat av

En kommentar till “Skulle vilja handla något!”

  1. jo så är det. Man suktar efter de nya fina färggranna och läckra grejor som finns men man har ju redan alla hushållsprylar som man någonsin behöver och mer därtill. men…..suktar och sjukas gör man ändå.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *