Äntligen där!

Det var ju det här med lantstället. I förra veckan drog vi iväg med fullastad bil och glädje i hjärtat. Solen sken och det var faktiskt bara jättehärligt att vi var på väg. Alla levande stads-hems-blommor fanns med i bilen och tidningen var flyttad till postlåda. När vi kom fram sken fortfarande solen och vi bar och bar och bar och bar och till slut var alla väskor och kassar inne. Byrålådorna blev fulla och i garderoben hängde alla mina sommarkläder tätt tätt. Det är tur att den andre personen i hushållet inte behöver så mycket plats. Garderober är nämligen inget som prioriterats på lantstället.

Det kliade i fingrarna. Nu var det spännande. Vi ville prova om vi hade uppkoppling. Vi hade nämligen köpt med oss attiraljer för ett abonnemang hos Net 1. Dom utlovar uppkoppling där alla andra går bet och det stämmer ju hos oss.

Nåväl, efter många om och men och efter att vi kom på att datorn kan få bo i gästhuset så fick vi faktiskt till en ”connection”. Vi kunde surfa!!! Yes yes!

Jag vill egentligen inte tillstå det, men ibland är jag inte särskilt smart och framför allt så tänker jag inte klart.  Jag har en fin bärbar dator som jag använder hela tiden. Sen har jag en gammal också som står i sin väska i garderoben. Tänkte att den gamla kanske skulle bli bra på lantstället, så får den också komma ut och roa sig lite. Det var ju bara det att den inte var uppdaterad på något vis, alla mina ”certifikat” var för gamla och det var svårt att hitta knappen som gjorde att den kunde ta emot signaler från rymden. VARFÖR TOG JAG INTE RÄTTA DATORN?

Men ändå, vi fick i alla fall en signal och vi kunde komma ut på nätet. Så  nu tror jag att bara jag byter apparat så kommer det här att bli toppen. Ja, och så måste vi rikta in och sätta fast antennen, just nu ligger den på ett bord och det går jättebra men det känns inte sådär 100 att ha spröten ut över altanräcket. Den måste fästas.

Nu kan jag sitta hemma och surfa och blogga och läsa och skriva och himlar vad det ska bli roligt…

PS… Jag har hört att vissa bloggare gör produktplaceringar varpå de blir sponsrade av resp företag. Jag nämner gärna Net 1 varje dag om så skulle vara…. Hoppas dom läser det här! Lite sponsorpengar skulle man väl inte tacka nej till!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *