Nya påhitt

I helgen var vädret helt underbart. Satt under parasollet och bara flämtade. Blickade ut över den glittrande sjön och tänkte på hur vackert allt är just den här tiden när allt är på väg att bli sommar. Man kunde nästan se hur löven på träden spratt ut och det blev grönare och grönare för varje timme.

Ägnade mig alltså åt en av mina favoritsysselsättningar. Att lata mej. Den största ansträngningen bestod i att hasa mig in i köket efter kall saft. Lite arbetsamt var det men jag fick i alla fall till mat i både tid och otid trots att jag inte direkt kände mig inspirerad till stordåd inne i köket.

Men medan jag låg eller satt där så började jag fundera över vilka innovationer och nymodigheter som ska införas på lantstället i år. Det gäller att smida medan säsongen är ny, om man väntar för länge blir det inget gjort. Nåt måste jag hitta på.

Det var ju det här med datorn. Om den ska stå i ”nyhuset” så måste den stå på ett bord i rätt höjd. Jag kan gräma ihjäl mej över min ibland alltför snabba hantering över saker som ska bort, min ”döstädning”. I fjol vår bestämde jag oss för att databordet som bara stod där med en blomma på skulle bort. ”Vi behöver väl inget databord här?” (jag kan riktigt höra mej själv säga det). Iväg på återvinningen med bordet. Skivan behöll jag – ifall jag skulle skära nåt på den!!! Hur dum får man bli? Vad ska jag skära som är så stort? Och varför kunde inte bordet få stå kvar med sin blomma på?

Nåja, det som är slängt är slängt. Men kanske ska jag nu ta bordet som står inne i rätta huset och sätta det dit ut? Men vad ska jag då ha där bordet står nu? Man måste ju kunna lägga ifrån sig lite saker när man kommer in – eller?

Jag funderar på högt och lågt men kommer fram till att innan jag fått hem mitt nya modem så är det väl ingen idé att göra nåt alls. Det kanske inte ens blir aktuellt med nån datorplacering. Suck!

Raskt hoppade tankarna hit och dit och plötsligt var dom på toaletten. DÄR ska jag i alla fall göra om. Jag återkommer i ärendet…

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *