Myrkriget Del 2

Idag känner man igen sig. Tänker att det kan ju bli så här också. Att man ska sitta inne och elda och sticka hela dan. Att huvudet känns som bomull och att om man tittar ut mot en gran eller ett rött hus så ser man helt tydligt att det reeegnar. Jodå, jag fattar att det är bra för päran men ibland blir jag väldigt egiostisk och tänker bara på att jag själv ska ha det varmt och skönt ute på min tomt.

Och tror ni inte på …..grrrr myrorna fattade vinken med myrrmarkeringen och drog sig tillbaka till sjumilaskolan. Nu har jag varit i stan två dagar och gissa vad! Nu har dom dragit in i pallkragarna!!!! Det är ju högt upp från marken… Man kan tydligt se dem sträva omkring där bland mina frön. Nån som vet om dom är så illfula så dom gräver upp frön och drar iväg dom till sin stack? stacke? (vad heter det?) För då jäklar. Och Myrrburken är slut också.

Och i morgon far vi till Stockholm några dar så då har dom fritt spelrum. Man bävar! Kanske är hela odlingen flyttad när man kommer tillbaka?

Men jag glömtde ju det viktigaste…. Det nya modemet kom och installerades = hände inget. Sen rörde jag lite på antennsladden, la den så där stökigt bakom stolen på altan… och trot eller ej – JAG ÄR UPPKOPPLAD…

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *