Sköna lördag

Vaknade till en morgon med en del mörka moln och lite kyligare väder. Frukost ute ändå och sen en promenad genom byn med tidningshämtning som sista anhalt. Träffade en byssbo som var ute med en lånehund och kunde berätta lite om vad dom sysslar med Opp-i-byn.

När jag kom hem bröt solen igenom. Som tur var hade jag innan jag gick kört igång min assistent att börja montera ihop det nyinköpta databordet ”eftersom det ändå skulle bli så dåligt väder idag”. Så nu var han i full färd med att läsa byggnadsbeskrivningen på 140 sidor, alla skruvar var utlagda och jag kände att det nog var bäst att hålla sig undan.

Så jag började städa i ”nyhuset”. Till veckan kommer det nattgäster och då vill man ju inte att det ska hänga döda och för alldel kanske också levande spindlar lite här och där.

Nu en timme senare strålar solen, databordet är monterat och står på plats. Jag har städat i duschen och två rum. Nu får resten vänta på sämre tider = mulet och kallt. Jag drar på mej min lilla svarta och vräker mej ner i en solstol där jag förmodligen tillbringar resten av dan medan jag funderar på vilka kulinariska läckerheter som ska serveras till det grillade köttet i afton.

Vad jag har det bra !!!!

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *