Stilbyte

Läste om en modeintresserad dam där accessoarerna för henne var det viktigaste. Hela hennes stil skiftade med valet av olika tillbehör.

Lätt att säga! Mina accessoarer är typ två skärp och en massa scarvsar (… så där kan det väl aldrig stavas). Jag har massor av örhängen också, många långa och stora som hänger lite och många som hänger lite mindre. Men mest har jag små ”knappar” att ha i örsnibben – såna som nästan inte syns. Vita små pärlor har jag i öronen hela tiden. Vilken typ blir man då? Osynlig-typen!

Men väskor då! Det är väl en accessoar? Jag har massor. Men ingen som är riktigt bra. Är det inte inredningen som är konstig så är det handtagen, dom är antingen för långa för att bära i handen = snuddar marken när jag går, eller för korta så att jag inte vid behov kan hänga dom på axeln. Att ha en väska på axeln är nästan omöjligt eftersom mina axlar i takt med stigande ålder visar på en nedåtgående lutning med ett oräkneligt antal procent, allt rasar ner från mina axlar nuförtiden. Och färgen, vilken färg ska man ha? Nu när det är sommar skulle det väl vara trevligt med något ljusare.

Sagt och gjort. Jag bestämde mej för att ändra min stil genom att köpa en ny väska. Vandrade på stan i timmar igår. Ut och in i väskaffärer, klämde, hängde, kände, synade, synade priset. Njaaa… Värst var det väl när jag på Åhléns såg en virkad vit väska som skulle hänga över axeln som en säck ungefär. En sån slängde jag i fjol!!! Min idiot! Nej nu får jag ta tag i min släng-mani, jag slänger alldeles för mycket och framför allt alldeles för fel saker. Den kunde jag ha haft.

Rätt som det var såg jag små axelväskor där man bara får plats med en tunn plånbok (passar mej perfekt) samt möjligen ett läppstift. DÅ kom jag på grejen – jag tar väl och stickar/virkar mej en sån väska.. då blir jag inne och hipp. Hur jag, som absolut inte är sykunnig, ska få till foder och kanske blixtlås har jag inte ägnat en tanke.

Det tråkiga – eller bra var att jag gick hem utan väska…

Publicerat av

En kommentar till “Stilbyte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *