Angripen

Plötsligt högg det till i vänster öra. När jag kände efter var det alldeles hett, kokhett. Och jag tyckte att det svällde under mina händer. Jämförde. Jodå, det andra örat var mindre och definitivt mindre varmt.  Den där grejen som är som en flik på örat var stor som en barnnapp. Och om jag tryckte riktigt noga så kände jag en liten prick. Jag var alltså träffad.

Sökes: Den som gjorde det.
Signalement på illdådaren: Minimal ljusbrun farkost som flyger runt med låg hastighet. Av färdsättet kan man förstå att den har vingar, trots att man inte ser några. Man får också utgå från att den har en mun, därav bettet. När man ska fånga den så är det svårt att komma i skottläge eftersom man först måste hitta ett förstoringsglad och då förstår ni att slag- och träffkraften är begränsad.

Del ur vardagen en helt vanlig dag i en helt vanlig by på ett helt vanligt lantställe.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *