Säg ja till spel och dobbel

Nu är det härliga tider på Narasjön. Stockholmsbarnbarnen har anlänt tillsammans med sin moster tillika vår yngsta dotter.

Vi spelar Fia med knuff minst 30 gånger om dagen. Jag är mest förtjust av alla. Och jag  skäms ingenting när jag knuffar 6-åringen just när han ska in mot ”hålet”. Jag skrattar lite för högt och är lite för glad. Så gör man bara inte… 

Och jag ällllskar när jag vinner på kortspel. Det är jag som sköter noteringarna och när jag vinner så skriver jag med stor stil ”Barbro vann” medan jag när dom andra vinner bara skriver ett litet H eller T eller E. Sån är jag…. Jag är faktiskt direkt dum …

Idag har vädret inte alls varit roligt större delen av dan. Vi har varit ner till stranden några korta turer, men ingen skulle komma på idén att klä av sig och ens doppa tårna. Vad är det som händer? Som tur var sken det upp på eftermiddan så vi kunde ta med metspå och gå ner och kolla om det var nåt liv i sjön. Det var det inte!

Men roligt har vi!

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *