Vad tyst det blev

Vilken rolig lördag vi hade. Den Lindströmska släktträffen samlade nästan trettio personer och det var som vanligt trevligt, roligt och rörande att träffa alla, gamla som unga. Sedvanlig lagtävling med tipspromenad och sen en god middag. Vissa åkte sen till Stromboli på dans, men det är en annan historia. 

Och nu är det söndag förmiddag och man frågar sig hur det kan bli en sån skillnad? Och så fort? I morse åkte gulliga stockholmsbarnbarnen och deras mamma och samtidigt åkte även gulliga östersundsbarnbarnen med föräldrarna hem till sig. Nu har vi en dotter kvar i huset och hon har fyllt 30 så hon gör inte så mycket väsen av sig. Tyst och stilla är det. Vi ligger på varsin soffa och läser, eldar i spisen och har bestämt att detta blir en kojdag.

Det inte blev sommar idag heller. …

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *