Vädret

Nu kommer dom. Frågorna. Och diskussionerna. Om hur vädret varit i sommar? Om jag har en möjlighet att vänta med att svara så gör jag det eller också hoppas jag att nån annan ska hinna före – och det är minsann inte var dag som nån hinner före mej på att prata. Men nu vill jag helst inte svara… Jag vet nämligen inte!

Det är något med mej och vädret. Jag tycks inte kunna samla mina tankar tillräckligt länge för att koncentrera mej på hur vädret ska bli eller hur det varit. Hur det är klarar jag faktiskt. Intressant att jag kan sitta framför TV:n och titta på väderleksrapport efter väderleksrapport och när jag lägger mej har jag ingen aning om vad dom sa. Det är som bortblåst (vits!).

Och nu är det frågan om hur sommaren varit. Och jag märker att det inte är så lätt att svara på det. Olika människor svarar väldigt olika. Och ibland har personerna vistats på samma ställe hela tiden, och har ändå tycker dom olika.

Men just idag kan jag säga att vädret varit underbart härligt. Solen strålar och himlen är blå och jag ska äta surströmming för första gången i sommar…. vilken dag och kväll detta är!

 

 

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *