Vilken härlig dag!

Vilken bra dag jag haft… Kaffe på säng = härlig start. Lite förberedelser i köket inför middagen i kväll. Gick en sväng ”uttanför hagan” och bärgade lite blåbär att ha till efterrätten. Sen iväg till höstmarknad på Grannäset. Inhandlade en burk honung och sen hem, bytte kläder igen och gick några meter från huset där jag plockade två liter lingon. 

Nu är dom rensade och klara, pajen ligger och väntar på sitt täcke, jag är ombytt för tredje gången och sitter och grejar med datorn samtidigt som jag spanar mot vägen för att ha full koll när gästerna kommer. När vi ska ha främmande här kan jag inte behärska mej tills dom kommer upp på bron, eller ens fram till tomtgränsen. Jag ruuusar emot dom innan dom hunnit säga b i bildörr. Sååå ivrig och glad är jag när jag ska få besök.

Hoppas ni alla får en likaledes härlig och rolig dag!

 

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *