…en som har allt…

Förr våndades man när det var dags att köpa presenter till en 50-åring. Vad skulle man hitta på? Dom hade ju redan allt! Nåja, en vas är väl aldrig fel tänkte man och köpte en flådig sak i äkta kristall eller kanske, om man ville vara rolig, en käpp med silverkrycka.

Numera får 50-åringarna upplevelsepresenter. Dom vill åka på Spa och hoppa fallskärm och resa, resa och resa. En fotvård går alltid hem och varför inte en skönhetsbehandling.

Nej nu är det barnbarnen som är problemet. Redan som 10-åring har dom precis allt. Dom önskar sig i regel ingenting. ”Vad vill du ha när du fyller år?”, frågar man. ”Ja, jag vet inte!” Jo, kanske önskar dom sig nåt dyrt spel, men där stupar det på att vi lagt upp en viss budget som ska vara liiika till alla barnbarnen.

Så idag har vi varit på shoppingtur hela förmiddan. Jättesvårt.. Men till slut blev det lite kläder och en bok. Det är bara att hålla tummarna att det går hem…

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *