Kuddkrig

Säga vad man vill. Men det sitter inte fast om det är något roligt jag ska göra.

Igår var dags att inreda vårt fina vita nya rum. Ner på stan och tillsammans med den andre personen i hushållet inhandlade vi raskt 1 st svart sängtäcke, 2 st spetsgardiner, 2 st turkosa kuddar och 1 st sänglampa. Sen hem och fållade gardiner, spikade upp tavlan (nu blir det som omväxling bara en i rummet), satte tillbaka alla saker i skänken, passade på att städa ur garderoben och samtidigt få ihop en påse till Röda Korset. Pust…

Alla dessa åtgärder föranledde flera turer till förrådet med saker som blir över. En hylla, några tavlor samt många kuddar. Väl inne i förrådet inser jag att jag har ett problem. Jag är en kudd-shopaholic. Jag har hur många kuddar som helst. Snackar vitt och brett om att det är så enkelt att bara byta kuddar så har man ett helt nytt rum. Jodå, det stämmer bra, men kanske skulle jag nån gång komma på tanken att bara köpa utsidan och inte hela kudden. Dom tar ju plats!

Så nu har jag – påse med lila kuddar, påse med röda kuddar, en trave med flera vita kuddar, några beige, några cerise och lindblomsgröna. Nåja, det är väl bara att vänta på nästa infall… och hoppas att jag då tar vägen förbi förrådet innan jag sticker och köper nytt.  Och sist men inte minst, att dom färgerna som jag har där fortfarande är aktuella och moderna.

Men å andra sidan, om frågan kommer upp kan jag när som helst starta ett kuddkrig… och hur många kan få så kul helt plötsligt?

Ha en härlig lördag!

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *