Energi!

I morse ringde Viktor. Han presenterade sig och ringde från Kompetent Energi.

Jag skyndade mej att dra den numera beprövade harangen om att ”jag bor i en kommun som har ett egenägt elbolat och jag är väldigt nöjd med att kunna gynna det lokala”. Det brukar räcka för att dom flesta erbjudanden om bättre elpriser och lägre administrativa kostnader ska mista sin kraft.

Nu hörde jag att Viktor log i andra änden: ”Jamen det är ju jättebra. Men jag ringer faktiskt för att prata om din hälsa!”

Tablå och ridå… så kan man förstås också se på energi.

Då klämde jag till med att jag var på väg till gymet och att jag inte åt någon medicin och att jag är hälsan själv.

– Jamen, då får jag önska dej en bra dag då… sa den alltjämt leende Viktor.

Och detsamma önskar jag er!

Publicerat av

3 reaktioner till “Energi!”

    1. Självklart är det SANT att jag går på gym. Två gånger i veckan till och med… så det så … eller som jag sa när jag var ung och ännu fånigare än nu – hepso dento nepso…. (oklart vad det skulle betyda och lika oklart var jag fick det ifrån)

  1. Dom som ringer och ska pracka på en grejor kan man ljuga hejvilt för så det är bara att sätta fingrarna i kors och vräka på tycker jag. Det är det som kallas vita lögner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *