Are you excited?

Ser en annons från Kapp Ahl. Man kan få köpa urläckra underkläder där. Med vackra spetsar och tunt genomskinligt tyg.

Modellen är så långt man kan se ett under av perfektion. Långa slanka ben i ett par välsittande strumpbyxor (behöver jag säga mer?). Hon tittar ner på benen och jag antar att hon är väldigt nöjd över hela sin out-fit. Med dom fina underkläderna där brösten sitter kvar på rätt ställe hela tiden och där trosorna inte blir en korv på magen när man sätter sig.

Texten till annonsen lyder så här: ”Are you excited?”

INTE SÄRSKILT!

Publicerat av

En kommentar till “Are you excited?”

  1. jo då det fanns ju sådana tider också. Nu går man mest omkring utan bh med pattarna hängande och helst vill man ha ett par ordentliga trosor som sitter ända upp i midjan (där midjan skulle vara) och ett par kalsonger som är varma och sköna. Håller man på att bli tant tro? Mamelucker i laxrosa har man i alla fall inte än och inte korsett heller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *