Intet nytt under solen

Vad kan man säga? På östfronten, västfronten, norrfronten och sydfronten inget nytt… Känns det som. Känns som att jag ligger i startgroparna för allt som KOMMER att hända snart…

För snart  (på söndag) har jag konsert med min kör –  Rock- och popkören – på Storsjöteatern. Vi ses väl där? Och söndan därpå ska vi på turné. Egentligen ska vi bara till en ort men om man är välvillig så kan man väl säga att det är en turné. Då blir det Stora Teatern i Sundsvall.

Och veckan därpå börjar Skidskyttet där jag med kraft och ackuratess ska prångla ut souvenirer till besökare från hela världen. Och mitt i alltihop är det Första Advent. Jag ällllskar den dan. Det är så himla kul att plocka fram alla stakarna och dom fina röda gardinerna. Ja det följer nog med en hel del annat också. Innan jag är klar har både tomtarna och änglarna kommit upp på nåt ställe. Det är bara granen som jag sparar en stund.

Men just nu vilar jag mej i form… Återkommer! Och just det… Trevlig helg….

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *