Goder Måndag

Jag älllskar Advent och att få julpynta. Det är så fint med allt det röda äntligen. Förr, när villan var i tre plan och med stora rum, många bord och skåp och bänkar och skänkar att ställa saker på, då hade jag väldigt många julsaker. Nu har jag successivt slängt halvtrasiga tomtar och änglar och anpassat mej till mitt numera förhållandevis enkla tjäll, åtminstone om man ser till antalet platser att ställa prylar på.

Den minnesgode minns mitt höstryck då jag köpte massor av rosa kuddar. Hela soffan full faktiskt. Väldigt snyggt… men det passar inte till det röda (usch, jag känner mej faktiskt lite snobbig nu). Men, nu är det ju så att kuddhysterin absolut inte startade i höstas. Jag har haft andra manier på kuddars färg. I källarn låg såklart två röda, 2 vita och 2 silverfärgade kuddar och bara väntade på Jul.

Fast – faktum är att det börjar bli lite väl stort kuddlager i förrådet nu. Funderar på att sälja några. ”BARBROS KUDDAR – mjuka och goa” – fast kanske inte ändå! Det skulle kunna missförstås. Nej, dom får väl ligga så länge jag inte nått taket – i förrådet alltså!

Idag är det inget skidskytte, inget rött kors och inget arbete alls…. bara en sväng till gymet på förmiddan och sen drar jag nog ner på stan och tittar på vilka julklappar jag kanske ska köpa en annan dag. Det gäller att dra ut på nöjena!

Goder Måndag, Goder Måndag både herre och fru!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *