Här ska firas

Om några veckor fyller jag jämnt delbart med 130. Något som uppmärksammas av ICA. Jag fick brev för en månad sen med gratulationer och erbjudande om att hämta en fin tårta när jag fyller år. Självklart ska jag göra det.

På tårtan skulle det stå GRATTIS. Men man kunde ändra på texten om man så önskade. Jag har funderat mycket vad jag ska ”ta” för såklart ska jag ha egen text på den fina tårtan till mej.  Nu har jag bestämt mej:

Grattis Barbro!
Till en inte alltför medfaren dam med erfarenheter man knappt kan ana. Din halvtröga tankeverksamhet kompenserar du med ett fniss som du borde ha slutat med för länge sen. Men trots en del årsbaserade brister så önskar vi dej ändå lycka till med din födelsedag och hoppas att tårtan ska smaka! 

Undras om det kommer att kosta extra?

Trevlig helg!

Publicerat av

barbro

4 reaktioner till “Här ska firas”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *