Åldersbevis

Jag har en kompis som tycker det är toppen att hon är född 1940. Anledningen till denna eufori är att hon alltid lätt kan räkna ut hur gammal hon är!!! Är det något att glädjas åt i dessa dagar undrar jag?

Själv är jag född 1949 och, en del håller med, det är ganska svårt att räkna ut hur många år man är då, särskilt om man får en snabb fråga utan förvarning. Många känner till min bristande förmåga i huvudräkning och kan då lätt själva förstå att jag ibland säger lite fel. Dom som ser in i min själ kanske förleds att tro att jag hittar på lite när jag stundtals  räknar fel på nåt år,  självklart åt det nedre strecket.

Jodå, jag svävar på målet och försöker räkna i huvudet. Om jag har tur så har dom glömt hela frågan och jag slipper säga sanningen, som i alla fall för mig låter väldigt konstig. Är det verkligen sant att jag blir 65 om några veckor.

Första varningen stod ICA Maxi för och igår kom ännu ett bevis!

 

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *