Drömmer ett liv

Jag drömmer och drömmer. På nätterna alltså. Förra veckan höll jag en konferens på en stor och fin fjällanläggning. Oklart vilket budskapet var, likaså målgruppen. Det var i alla fall ett bejublat framträdande som kryddades med ett fantastiskt bildspel där både ljus, bilder och ljud samspelade.

Inatt drömde jag att jag anmält mej till Vätternrundan!!! Det enda problemet jag hade med det, var att jag inte visste hur jag skulle ta mej till startplatsen. Om det fanns parkeringar där…

Det är bra att ha drömmar, det har jag hört många gånger. Men jag tror också att det är bra om någon del av drömmarna slår in – nån gång.

Har mycket svårt att tro att jag kommer bli en eftersökt talare eller att jag nånsin kommer finna det meningsfullt att cykla runt en jättestor sjö…

Nu väntar en ny härlig vecka gott folk! Solen strålar, snön ligger vit på taken, jag är vaken och ska sätta igång och förändra ett rum hemma på min gata i stan. Förändra och förändra, jag ska prova att hänga upp några andra gardiner. Så nån jätteförändring är det väl inte tal om. Men allt beror ju på hur man ser det, eller hur?

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Drömmer ett liv”

  1. Jag bara skottar och skottar och när jag skottat färdigt är det bara att börja om igen. Jag drömde härom natten att jag ramlade ner i en stor slaskbrunn och råkade trampa på en död gubbe som låg där och flöt. Inte tror jag att det är bra med sådana drömmar, Tur att jag vaknade innan jag sjönk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *