Sportig soffliggare

Otroligt att jag som aldrig själv sportat kan vara så intresserad. Men det är jag… Tittar på massor av sport på TV. Det enda sport (för det är väl en sport?) jag inte ser på är trav, vilket kan bero på att den andre personen i hushållet dagligen och stundligen, på alla apparater där det finns en bildskärm, rattar in travbanor från när och fjärran och hela dagarna hör jag hovar som slår, experter som skriker och grus som sprutar. Jag har sagt det förut; ofattbart att vi inte är miljonärer på travspel, han måste ju känna till allt som är värt att veta för varje kuse och kusk som nånsin närmat sig en startbil.

Men annan sport tycker jag om. Och nu är det OS. Härligt… Och jag är lika förtjust, om inte mer,  och intresserad av studiosnacket, före och efter. Jag tycker det är så härligt med alla förväntningar, farhågor och experttips som levereras innan tävlingen och likaså intervjuerna efter genomförd tävling, hänförelsen när man lyckats och bortförklaringarna där jag känner mig lika ledsen som dom, ifall det inte går så bra.

Så nu har jag börjat med Studio Sotji varje kväll kl 8, jättebra reportage om allt från säkerheten till intervjuer med the athlets som anländer till flygplatsen.

Och i reklampauserna kastar jag mig över wordfeud, words in a picture, ordjakten, Quiz-kampen eller rent av en stickning. Den här gulliga tröjan ska jag, tillsammans med andra koftor  som Damklubben på Tallåsvägen förfärdigat, skicka till nåt barnhem i Balkan så småningom.

…. och nu ska Kalla åka snart… Trevlig helg!

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Sportig soffliggare”

  1. Om man far till ett land för att jobba och istället för lön får ett spett i ändan så undrar man ju hur vi kan fara dit och tävla med idrott när man vet hur folk blir behandlade och vi ser bara toppen av ett isberg. Pengar som går till att skryta för omvärlden. Nej fy, Inte ett ögonblick jag ska titta på skiten os eller inte,.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *