Samma och samma

Jag förstår inte. Jag har samma hår hela tiden. Och samma frisyr också. Ibland pratar jag med frissan om vi kan tänka oss nån form av förändring (som bekant är jag särskilt förtjust i förändringar), men då säger hon att om man hittat sin stil så finns det väl ingen anledning att ändra.” Ja fast”, säger jag, ”är detta verkligen min stil eller är det bara lättsamt. För både dej och mej?” På denna fundering får jag inget svar.

Men i alla fall. Jag har alltså samma hår och samma frisyr hela tiden. Jag har samma hårfön och jag gör samma rörelser som jag gjort de senaste 20 åren. Men ändå; ibland när jag tvättar håret blir det så himla bra och nästa gång blir det pannkaka av alltihop.

Idag blev det inte alls bra…. heller!

Det som däremot känns väldigt bra är att jag just avslutat en promenad uppe vid Solliden, se bilden. Och nu ska jag kasta mig iväg på nya äventyr med min kör. Och sen kan jag lååångsamt luta mej ner mot alla mina rosa kuddar och njuta av en kväll i Ryssland.

Ha en härlig dag alla!

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Samma och samma”

  1. Jag kör också med samma frisyr och gjort i många år. Alla gånger jag klippt mig och försökt något nytt så har jag låtit håret växa ut igen kanske bara av bekvämlighet. Enkelt med långt hår. Så varför ändra när något känns bra. Behåll du frisyren om du trivs i den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *