Ooo va en liten gumma kan gno..

På eftermiddan fick jag plötsligt en idé om att jag borde städa badrummet. Till helgen kommer barn och barnbarn och man vill ju inte att dom ska börja viska och tissla och tassla ”nu ser hon nog dåligt… hon har inte städat som hon brukar. Åtgärd?” Nej här krävdes egenåtgärder – städ-time!

Allt var riktigt roligt när jag fick gå loss i skåpen och slänga nya torra nagellacksflaskor, kletiga läppstift och göra ett överslag hur många av parfymproverna som faktiskt skulle gå att använda?? Man borde ju ta av dom varenda dag så det blir slut nån gång. Det ska jag göra fr o m i morgon. Det blev en full påse med skräp och glad i hågen vandrade jag till sophuset innan den andre personen i hushållet skulle få för sig att kolla i påsen. Jag rensade såklart även hans skåp.

Men sen…. den förbannade duschkabin. Jag blir tokig bara jag ser den. Den har 4 väggar som ska glida fram och tillbaka … på små hjul nere vid golvet och uppe vid taket. Det är minst 50 lister här och var på den, lodräta och vågräta och oräta och gud vet allt. Och vid varje hjul och varje list och på tusen ställen däremellan samlas det smuts. Allt sitter så tätt ihop så man tar sig inte in med trasa utan enda verktyget är en tandborste och dom är inte precis gjorda för grovrengöring.

Så nu har jag stått där i trosor och bh och svettats. Jag har putsat med tandborsten, jag har spolat och jag har torkat.. det blir bara mer och mer smuts som lossnar….. När jag beklagar mej säger HAN att jag ska ha på Vanish…………… det är inte det som är frågan, det är hur jag ska få vanishet att vanisha tillsammans med smutsen.

Satte mej för att pusta ut ett tag i OS-soffan och funderade på när jag skulle orka utföra nästa attack.

DÅ FICK JAG SYN PÅ FJÄRRKONTROLLEN!!!!!!!!!! Hjälp!!!!! Så nu sitter jag med en tops och gnuggar mellan småknapparna…. Kul kväll!

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Ooo va en liten gumma kan gno..”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *