Tomt och tyst

Sitter i soffan och blickar ut över en lägenhet som kan beskrivas som ren och snygg, ordning och reda. Inga böcker som ligger på bord, inga paddor med blippande ljud, inga mobiltelefoner i olika utseende och alla golv och bord och stolar fullt synliga eftersom det inte ligger kläder och mjukisdjur och gummivalar här och var.

Idag blir det inget kortspel och ingen chans att vinna på Fia. Det blir ingen tur till Ladängen där man kan stå och hänga och vänta på att den vita och den blå hjälmen dyker upp på bergskanten. Det blir ingen väntan på att hungriga middagsgäster dyker upp efter flera timmar på badhuset.

Idag är här tyst och stilla. Lunchen blir inget avancerat utan förmodligen bara en macka. Ikväll kan vi se på tråkiga TV-program istället för att kolla på Ice Age 3 eller en film om collegeungdomar i USA.

Dottern med sina två barn har åkt tillbaka till Stockholm!

 

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *