Inget att satsa på

Idag gick jag som vanligt på Gymmet efter en veckas uppehåll. Som ni kanske minns tog jag chansen till en gratiskonsultation av en PT i höstas. Vi pratade en hel timme och han försökte få mej att sätta mål och visa lite intresse för hur min framtida träning skulle se ut.

Sen den dan har jag varit livrädd att han ska kontakta mej och fråga när vi ska börja våra lektioner á 900:-/tim. Man vill ju inte verka snål så jag har laddat med en massa argument, alla lika dåliga och genomskinliga.

Nu har det gått 6 månader och jag kan nog anse risken som otroligt liten att han nånsin kommer att fråga mej om en fortsättning. Han insåg väl där och då att det inte vore nån som helst mening med att släpa runt på den här tanten och försöka få henne att gå ner några kilon samt att någon liten biceps skulle kunna svälla till lite och bli en aning mindre lösaktig.

Så nu är jag sur för att han inte frågat…

Publicerat av

barbro

2 reaktioner till “Inget att satsa på”

  1. jojomen men du kan ju trösta dig med att du har sparat en massa pengar som du kan använda till något annat. Vill du träna armmusklerna kan du få komma till mig och klyva och frakta ved och du. Det är alldeles gratis….Jag kan till och med leka tränare och ge dig glada tillrop och energidryck

  2. PT kan ju vara många saker, Privat Trädgårdsmästare, Privat Tokstolle, Privat Teckentolkare (du tolkar ju tecken i naturen), Privat Tusenkonstnär.

    Alltså Anita, du är den perfekte PT:n….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *