Sitter och glor

Idag blir det till att glo. Liksom igår typ…. Efter mina stordåd på stickningens och hantverkslivets baksida har jag liksom fastnat. I att glo.

Jag har små påsar lite här och där. Påsar som jag fått när jag köpt ett shampo hos frissan eller kanske en BH på Twilfit. Fina påsar, lite kraftig plast och med små snören till handtag. I dessa påsar förvarar jag handarbeten. Bläddrade lite förstrött i några igår. Strumpgarn? Trist, det är väl sommar snart! En halsduk i vintervitt? Ja det hörs ju på namnet. En jullöpare med några tomtar som sitter på var sin sida om en eld? Jättefin men det känns bara inte rätt.

Nej det blev till att glo. Och lösa korsord. Och dra en trudilutt på dragspelet, vilket verkligen behövdes, jag hittade inte ett enda ackord automatiskt.

VARFÖR hade jag så bråttom förra veckan? Med att putsa fönster och med att fuskstäda.  Jo då var det så himla brått eftersom det var så fint väder och eftersom jag snart skulle flytta till lantstället och eftersom jag ville vara ute istället för inne. I helgen övergav jag tillfälligt lantstället eftersom det var så kallt. Jag sitter inne på min gata i stan eftersom det är iskallt ute. Jag har ingen lust att städa lite mer ordentligt (fast det skulle säkert kunna behövas) eftersom det rätt som det är blir sommar igen.

Långtråkigt var ordet, sa Bill.

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Sitter och glor”

  1. Jag gräver och gräver och måste ha handskar på mig för som du säger. Det är fasligt kallt. Städa skulle jag behöva höra men nu är det utesysslor som gäller för imorgon ska det visst regna och snöa igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *