Himmel och plättar va kul jag har

Nu är det bråttom minsann. Idag höll jag på att försova mig till ett viktigt möte. Hos Hårfrissan. Fick begära skjuts ner på stan.

Nu är jag nyfärgad och nyfönad och tycker det ser riktigt skapligt ut. Tur det, för ikväll sjunger Rock och Pop-kören i den stora produktionen Norrländsk Passion på Nya Arenan. Inte för att nån kommer att märka just mej, men det är ändå roligt att vara fin i håret.

Och ikväll kommer syrran, och i morrn är det en dagföreställning och sen ska vi äta middag tillsammans alla vi som sjungit. Och sen ska jag vara Rödakorsvärdinna på lasarettet på torsdag och på fredag ska vi ha våravslutning för den verksamheten.

MEN SEN…… STICKER VI TILL LANTSTÄLLET!

Oooooh, vad det ska bli härligt. Jag har börjat lägga i lite saker i en väska. Vet att typ i morgon går jag ner till förrådet och hämtar en jättestor bag och sen slänger jag ner alla sommarkläder däri. Jo det är faktiskt ALLA för jag har många kläder som är somriga. Dom är som man kan förstå nästan helt oslitna och kanske moderna… nja… men dom duger på Lantstället.Vet förstås att jag inte kommer att använda ens en tredjedel, där går man mest omkring i shorts och nån ful illasittande tröja. Förutom när man ska iväg och handla, då blir det uppsnofsning.

Nu ska jag måla naglarna, det är bara 3 timmar kvar innan jag ska vara på plats….

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Himmel och plättar va kul jag har”

  1. Det är varmt och skönt nu och luften surrar av både det ena och det andra. Skynda dig ut till stugan för man vet inte hur länge det varar. Jag har ingen tanke på att måla naglarna, det försvinner i ett nafs för imorgon ska brorsan och jag sätta päran. Kanske dans på lördag om jag får något sällskap.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *