Ut i skogen snart jag går

Nu gapar garderober och byrålådor tomma. Allt ljust och glatt och soligt och somrigt ligger i väskor för vidare transport till Sommaren på Lantstället. Allt följer med trots att jag vet att jag får problem att hänga upp allt när jag kommer fram. Mitt hus är nämligen väldigt gammalt och när det byggdes tänkte man inte på att det skulle finnas plats för garderober och annat oväsentligt. Nu byggs det ju walking-klossetar som standard.

Bilen blir proppfull och längst upp i baksätet ska jag lägga dragspelet. Sen ska jag sitta och spela fel på broa och ingen kommer att höra och ingen kommer att bry sig. Fåglarna kvittrar på som vanligt oavsett hur det låter.

Och hoppas hoppas att jag kan äta frukost ute redan i morgon bitti. Det som är så härligt!

Nästa gång vi hörs blir det Rapport från Myrornas Krig, En dag i rabatten, På vandring ner till sjön, Eftermiddagsdrink på altan samt förstås Sett och hört på landsvägen.

Trevlig helg alla!

 

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Ut i skogen snart jag går”

  1. Jag håller med dig Barbro, äta frukost ute är väl de goaste man tar för sig om ”sommaren”.Fågelkvitter och en varm sol mitt i nyllet. Och inte behöver man bry sig om smulorna efter hårdbrömackan. Det dröjer ett tag innan jag får njuta på samma sätt som du, men jag önskar dig en härlig tid där borta i ”granskogen”
    Kerstin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *