Längtar till Landet

Nu har jag varit hemma på min gata i stan några dagar. Va konstigt det känns! Som om jag inte bor där och som om jag inte känner igen mig alls. Vem har gjort den där ordningen i skåpen och tredje lådan uppifrån – där ska ju knivarna vara??

Problemen hopar sig men samtidigt försöker jag vara hemifrån så mycket som möjligt så det ordnar sig nog. Man vill ju hinna gå på stan lite, man vill ju träffa grannarna och man vill ju inte tvätta lakan fast det gör man ändå.

Vi har en liten liten uteplats där det växer gräs på några decimeter. Nu hade gräset blivit väldigt högt så jag tänkte låna handgräsklipparen som brukar stå i förrådet. Nu var det väl så att nån tyckte ”vem 17 behöver en sån här gräsklippare i stan?” och tog och slängde den.

Vad göra? Jo, jag la mej på alla 4 och rev bort gräset. Fiffigt tycker jag i alla fall. Sen fanns det en enda brännässla och såklart brände jag mej på den.

Dagens trädgårdsarbete således avklarat. I morgon sticker vi tillbaka till Lantstället. Ska bli skönt.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *