Åter bland blommor och blader

Tillbaka bland blommor och blader. Ogräs och oklippt gräsmatta. Den andre personen i hushållet verkar ha haft det lugnt och skönt medan jag var borta. Idag var det slut på friden kan jag säga. Här visar jag en bild på min pallkrage…. vad ska man säga? Kanske att den aldrig borde ha visats?

Det där tunna till vänster ska vara spenat. Det står i alla fall så på påsen, men jag har aldrig sett nån spenat som är smal och lång och spetsig. Brukar det inte vara runda fina blad? Den försvann i alla fall idag. Nu gapar ett tomt hål där istället.

Salladen växer i alla fall. Men bladen är väldigt tunna och liksom blöta. När man sköljt dom så känns dom inte krispiga att tugga på. Men dom får åka med i en sallad där jag har annan sallad med. Dom blir liksom för att dryga ut.

Det är bara att inse. Nån trädgårdsodlare blir jag aldrig. Ändå föreslog jag idag att vi (ibland säger jag vi fast jag menar du) skulle tillverka en pallkrage till. Frågan: ”Vad ska du prova med i den då?” var helt klart berättigad. Men kanske ska jag ge mig på nåt större. Potatis? Jordgubbar? Finns ju massor man kan odla?????  

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *