På grön kvist

Mitt nästan sjukliga, ohälsosamma, oekonomiska och framför allt onormalt stora intresse av att köpa nya kuddar hela tiden, har länge bekymrat mig. Särskilt när jag gör mig en tur till förrådet. Man skulle kunna hålla kuddkrig där i dagarna tre och lagen som krigade skulle vara superlätta att känna igen, alla skulle få sin egen färgskala medan storleken kunde variera.

Har länge tänkt att jag kanske borde göra mig av med lite kuddar. Det ser inte bra ut. Frågan är till vem och till vilket pris?

Svaret på mina böner kom häromdan då jag upptäckte att det skulle bli Bakluckeloppis på Bygdegården. Såklart hade jag lite prylar jag kunde avvara; en hushållsassistent (jag har 2) några CD-ställ, en gammal kavel (den här är så tung så jag törs inte använda den på ni vet vem), en kaffebryggare som aldrig använts. Plötsligt kändes det som blixten slagit ner. Ja det blixtrade faktiskt men den slog inte ner. Kuddar…. Jag har faktiskt ett antal även på Lantstället.. Konstigt va!

Dök alltså ner i min kombinerade garderob/städskrubb/skolåda/vinterklädsförvaringsstång/gamlaleksakersförråd och vips hade jag trollat fram 5 fina kuddar i svart/vitt (praktiskt taget oanvända), 4 ljusa med lite broderade blommor och 1 beige med 3 rosor. Finfina grejer. Iväg på Loppisen. Och hör och häpna… Jag tjänade 305 kr på en timme. YEEESSSS! Detta ska hädanefter blifva min musik. Det är här jag ska tjäna storkovan att dryga ut pensionen med.

Idag är jag glad och lycklig över att vädret fortfarande är fantastiskt. Jag har badat fler gånger än jag kan räkna till och jag har dödat fler bromsar än nånsin tidigare. Tyvärr finns det väldigt många kvar ändå. Det är bromsår i år!

Nu drar jag på minisemester till Höga Kusten. Det ska bli jättehärligt att se ett annat vatten!

Publicerat av

barbro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *