Första flytten in till stan

Första lasset kört. In till stan med alla sommarkläder. Inte konstigt att man aldrig behöver köpa nya sommarkläder. Jag har inte använt mina kjolar, mina klänningar, mina tunna blusar, mina somriga vita byxor och absolut inte mina koftor och tröjor. Jag har sjavat runt i shorts varenda dag. Så det var bara att packa ihop allt och frakta in till våran gata i stan. Och hoppas att man håller måttet nästa år, dvs att inte allt blivit för stort!!!

Det är som vanligt med blandade känslor som jag påbörjar flytten mot stan och tyvärr också mot vintern. Ibland så vill jag aldrig fara från Övsjö och ibland så längtar jag till stan och dess puls. Jag är ju med där det är väldigt mycket puls???????? Nej, förvisso inte, men jag skulle kunna.

Nu är allt upppackat och inhängt på vänster sida i garderoben = den sida som man tar i sist. Jag har tvättat halva lakanshögen och sorterat allt annat i färger.

Återvänder nu för att hämta mer, plocka svamp, vila mej några dagar till. Ja och måla klart köket, det höll jag på att glömma.

Publicerat av

barbro

En kommentar till “Första flytten in till stan”

  1. Nej i sommar har man inte slitit på kläderna minsann. Det är bara baddräkten och shortsen som börjar se slitna ut. Det blir nog till att köpa en ny bikini till nästa sommar. Någon svamp finns det inte här ännu men kanske snart.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *