mindre ont

Jodå det går sakta framåt. Nu är jag inte lika krokig längre. Har bara problem när jag kliver upp ur stol, säng eller soffa. Men bäst är det om jag inte sitter eller ligger alls. Bäst är att gå  och gå och gå. Och som alla vet så gillar jag ju att sitta och ligga. Men varför klaga, det går ju över.

Alltså är detta en bra dag. Har varit på stan och fixat lite saker. Bl a deltagit i Facebook-uppropet att lämna ifrån sej en bok nånstans till glädje för någon annan. Så idag la jag en bok på Wedemarks. Kände mej väldigt busig när jag la den på ett bord, kanske blir det så att man tror att nån bokat plats där och inte vågar sätta sig. Skulle förstås vilja se hur det gick. Men hur skulle det se ut… och dyrt skulle det bli också. Sitta där hela dan och fika och fika. Nej jag får bara hoppas att nån vill ha den.

Sen har jag bokat alla kvällar jag ska sälja biljetter på basketmatcherna framöver. Det blir spännande, vi ska införa ett nytt biljettsystem. Jag har svarat på en massa mejl och känt mej som en riktig kontorsråtta hela eftermiddan.

Jag har jättemånga bokningar i min kalender (om man jämför med hur det såg ut förra månaden) och inbillar mej att jag har så mycket att göra. Men aktar mig noga för att berätta det för nån som förvärvsarbetar. Då brukar dom nämligen se på mej med tom blick och säga lite matt ”Ja men det var ju vääääldigt mycket det där”.

Jag är med i bokklubben Låna och Läs. Man betalar för en bok och sen får man gå ner på stan och byta bok så fort man läst ut den. När det gått ett år får man ta hem en favoritbok. Idag bytte jag till mej en ny så nu går jag och lägger mej och läser en stund!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *