Pust!

Vilken helg vi haft! Vi har firat födelsedag i dagarna 2.

Barn och barnbarn  kom hem – i bil och med flyg. Hallen invaderades av skor i alla former, färger och storlekar. Kläder och saker lite här och där. Badrummet fullt av handdukar, necessärer och hårtorkar. Mobiler och spel. Det rör sig överallt. Och man hör hela tiden nån som pratar. Fantastiskt roligt!

Fredag Öppet Hus med många trevliga människor. Våra duktiga döttrar fattade posto vid diskbänken och vi kunde bara gå omkring från stol till stol och skåla, äta eller bara prata.

Lördag var det fest för syskonen. Väldigt rolig fest! Möjligen aningen för mycket vin!!!!

Söndag tog det roliga slut. Då var det att börja diska, torka, släpa stolar, flytta bord, dammsuga, tvätta dukar. Så på eftermiddan var här typ motsatsen till fredag. Dvs inte en sko som låg på sned, två ledsna handdukar i badrummet, inga klädplagg på glid nånstans, inga spel eller mobiler som låg på fel ställe och framför allt var det ingen som sa nåt.

Vår valvaka liknade mer en avslappningsövning och det var väldigt skönt att lägga sig i sängen och sova väldigt djupt och länge i morse.

Nu blir det en ny och alldeles vanlig vecka. Ha det så härligt ni med!

Publicerat av

2 reaktioner till “Pust!”

  1. Låter ju kul och det där känner man igen. Det blir liksom tomt och tyst och trist när man står där och det enda som finns kvar är en massa disk och stök och plock att hålla på med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *