Hur det gick?

Jo det gick faktiskt. Snorig, hostig, harklig, frusen och rostig steg jag in i lokalen, kastade mej fram till musikerna och sa ”det här kommer aldrig att gå, jag är jätteförkyld”. Dom sa bara: ”Lugn, det brukar alltid ordna sig!” Vi testade och sänkte några låtar så att de bättre skulle passa min whiskey-stämma. Sen var det dags att köra. Och vips…. jag hade röst. Vet inte hur det kom sig. Kanske fick jag oväntad hjälp från nåt håll eller också skärpte jag till mej helt enkelt.

Otroligt lättad körde jag hem i dimman. Jag hade klarat det. Och direkt när jag kom hem förstörde jag mitt manus och mitt melodikryss som jag använt, för nu har jag verkligen bestämt att nåt sånt här ska jag inte utsätta mej för igen. Att vara förkyld annars är ju inga problem, det är bara att vänta ut tiden. Men när man lovat att stå och sjunga en hel kväll!!!

I morse vaknade jag skapligt pigg. Huvudvärken var borta och jag nös inte en enda gång. Idag har jag tagit itu med mitt hem. Rensat bort i kylskåpet sen helgens festligheter. Bakat bullar. Handlat. Tagit bort mossa och lite gräs på plattorna utanför ingången. Jag har med andra ord fungerat igen. Det var ett tag sen. Först ryggskott och sen förkylning.

Nu kan det bara blir bättre… Jag är på GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG! Och i morgon är det fredag. Trevlig helg på er alla!

Publicerat av

3 reaktioner till “Hur det gick?”

  1. oj oj oj vilken fart det blev på dig då på en endaste gång. Fortsätt så och säg nej nästa gång någon frågar eller säg kan jag få tänka ett tag och säg nej sedan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *