Igång

I morse när jag kom skuttande (=överdrift 1) i min knalloranga träningströja till frukostbordet, sa den jag bor med ”OJ”. Oklart vad som kunde innefattas i ordet oj –

1.  Såg jag fet ut i stretchbyxorna?
2.  Verkade jag ovanligt pigg?
3.  Har han glömt hur pigg jag kan vara?
4.  Hade han inte vaknat än?

Svar uteblev. Nåja, idag var det alltså dags för gymmet igen efter en hel sommars vila. Fast vila ska man förstås inte säga, då antyder man att det är jobbigt annars och att man nu äntligen fått lite vila. Nej, träningsuppehåll är bättre. Det utesluter inte att man, under tiden man behandlats för skada eller beordrats uppehåll av tränare eller sjukgymnast, har tvingats till att göra uppehåll i träningsprogrammet.

Jag suckade och stånkade och svettades. Stegen hemåt var tunga och sega. Men efter dusch och lite lunch så känns allt jättebra.

Almanackan är fullsmackad (=överdrift 2) med tider och platser och roligheter. Jag tittar flera gånger om dan så att jag inte ska missa nåt. Och självklart har jag bokat allt på två ställen. I mobilen och i almanackan som hänger på kylskåpet.

GLAD MÅNDAG PÅ ER!

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *