Efter helg kommer tomte

Vad det var härligt på Storhogna! Genuint, gammaldags, trevligt och mysigt. Men också väldigt proffsig mat som både såg helt fantastisk ut och som smakade himmelskt gott. Behandlingarna stod som spön i backen och vi badade och bastade och bubblade och knådades dagarna i ända. Som tur var blåste det så mycket så det var svårt att gå på fjället och bara för att vi inte skulle riskera att blåsa omkull så stannade vi inne hela helgen.

När vi kom hem kände jag att det var höst. Alltså tog jag fram julduken. Den som jag köpte för 69 kr i fjol sommar. Mest för att den var så billig och visst, den var fin också. Men efter senaste tomtetavlan hade jag tänkt att det inte skulle bli mer småpilleri utan att jag mer skulle hålla mej till strumpstickningen. Men nu låg den där så fin och väntade på att bli skapad. Den gulliga tomten som sitter och fikar lite. Eller det är faktiskt två, en på varje sida på löparen. Tänk vad den ska bli fin till jul!

Satt och sydde lite blått… trist, varför ska det vara så mycket blått på en jultavla? Jag vill starta med tomten direkt, men då vet jag hur det blir, då kanske man inte ens vill göra klart det där blåa runtomkring och då blir det säkert inge fint.

Idag har jag ont i ryggen på höger sida. Jag har ont under hälen på höger fot och jag  har väldigt ont i vänster arm. Vad är det som händer??? Efter all den massagen?

Så nu har jag bestämt mej för en kväll på sofflocket. Som Kronblom…

Härlig måndagkväll på er!

Publicerat av

En kommentar till “Efter helg kommer tomte”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *