Persedel försvunnen

Härom kvällen skulle vi ha middagsfrämmande. Jag var såklart färdig i god tid och gick omkring och vankade och inväntade ankomsten när jag kände att jag hade fel bh på mej. När jag fått för mig nåt sånt måste det åtgärdas, annars sitter jag bara och drar och sliter hela kvällen.

Sagt och gjort… in i klädkammaren och fram med en annan bh. Drog upp tröjan, fast såklart inte över huvudet, jag hade ju fixat håret. Bytte bh i all hast och var färdig precis när det ringde på dörren.

Nästa morgon skulle jag ta på mej ”fel-bh:n” igen. Problemet var att den inte fanns nånstans. Jag letade i klädkammaren, i byrån, på golvet, i garderoberna, i vinstället. Borta. Dom som känner mej vet att jag inte pratar om nån pyttepersedel, nej här är det rejäla doningar, nästan som små enmanstält. Ändå – borta…

Häromdan, när jag skulle ta ner stickkorgen där jag förvarar överblivna garner, så hittade jag den. Hur i jösse namn har den hamnat där. I en korg. Uppe på en hylla. Högt högt. Kan riktigt se hur jag svingar iväg den mot obestämt mål just när det ringde på dörren.

Skönt att slippa fundera på det där dagligen och stundligen. Idag har jag varit på föreläsning på Röda Korset. Vi diskuterade Humanitet och det är sannerligen något att diskutera och tro på!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *