Vilken ålder är jag?

Den frågan ställer jag mig aldrig. Jag är väl 65 antar jag. Har i alla fall inte noterat några tecken som tyder på att jag skulle vara yngre. Det känns som en helt OK ålder.

Nyss gjorde jag ett fånigt test på Facebook där man skulle få reda på vilken ålder man EGNTLIGEN har. Trots att jag svarade att jag visst kunde tänka mej att leva utan min mobiltelefon, att jag skrattar högt om jag ser något roligt på TV, att bilen för mig är viktigare än ett cykellås, att jag är som mest alert mitt på dan mm så visade testen att jag skulle vara 21 år EGENTLIGEN. Bara en sån sak… tur att man är just 65 och inte går på vad som helst.

Idag är det en grå dag men jag ska väl försöka ta mig ut med min fortfarande onda häl och hasa mig runt en sväng. Bara för luftens skull. Motion har jag slutat tänka på för närvarande.

Ha en härlig lördag ni med!

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *