Fel och brister

För en tid sen kontaktade jag min fantastiske och duktige sjukgymnast. Jag hade ont i armen och behövde hjälp. Eftersom det inte är bara jag som tycker att han är fantastisk och duktig så tar det lite tid att få komma till honom. Men det gör inget, jag väntar gärna.

Äntligen dags och han tryckte och klämde och allt kändes så bra. Sen fick jag enkla rörelser som jag skulle göra hemma. Efter några veckor var det dags för mitt nästa återbesök. Då hade jag förutom armen fått ont under hälen. Okey, han tog sig an båda felen med sedvanlig energi och la till några hemövningar som var bra för hälen.

I fredags var jag inbokad igen. Nu hade jag dessutom fått väldigt ont i ryggen. Jag kunde ana en och annan svettpärla i hans panna när jag plötsligt sökte för tre fel. Men han jobbade på både upptill och nertill och mittemellan. Och så fick jag fler övningar.

Med panik i rösten frågade han så om jag hade ytterligare tid inbokad. ”Jodå” sa jag glatt, ”om en vecka!” Han såg nästan inte glad ut. Kan tänka mig hur han ser framför sig att väntrummet fylls medan jag levererar ännu en nyhet i tävlingen ”Finn fem fel”.

Men nu är det lördag igen och här sitter jag och väntar på att det ska bli kväll för då ska vi åka till kompisar på middag och jag både tror och hoppas på att det blir ett och annat kortspel också.

Härlig lördag på er också!

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *