… å ett till

Ja egentligen är det väl mycket som är fel. Men nu har jag hittat ett som garanterat, förutom att stöta i och inte minnas, är åldersrelaterat. Jag tappar saker. Hela tiden. Helt plötsligt slinker en kopp ur händerna (fast turligt nog är den oftast tom, den är väl lättare då). Strumpstickan ligger oftare i soffan eller på golvet än sitter kvar i mina händer. I badrummet är det livsfarligt, tänk om jag tappar parfymflasken i – ja vad heter ett sånt där golv som är hårt och som det finns värme under ???? – ni ser själva. Vilken doft!

Men det är väl saker som det bara är att gilla och försöka förlika sig med. Annars är allt prima liv, jag pinnar på med mina julförberedelser. Igår gick jag igenom alla skåp i köket. Eftersom detta hästjobb bara sker en gång per år blir vändorna till sophuset många och tunga. Gammalt mjöl, varför har jag köpt en hel påse rågsikt som jag inte ens öppnat? Kryddburkar där märkningen gick ut för 2 år sen är en ständigt återkommande släng-artikel. Och sen har jag möblerat om lite, det är ju så roligt. T ex har jag satt några skålar på vänster sida istället för höger i skåpet. Det blev så braaaa…

Idag ska jag baka saffransbröd igen. Precis när jag skulle hälla i mjölken upptäckte jag att jag glömt saffranet. Puh! Fast nu ligger det där och degen ser så gul och fin ut. Ikväll ska jag ha glöggparty för grannarna. SÅNT är roligt!

 

 

Publicerat av

En kommentar till “… å ett till”

  1. Ser då ut som du har fullt upp med julstöket. Jag har mest åkt spark på sjön, fikat hos brorsan och tagit fram lite mer tomtar. Man kan aldrig få nog av tomtar. Städa skåp har jag inte ens tänkt på. Ska men det????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *